Brudens forlover - Elektronisk hjelpehåndbok
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

Forloverboken - Brudens forlover

Forloverboka til brudensforlover er skrevet av Janne på Sanggalleriet.no - hvor den også ligger ute til nedlasting. Hun ønsket å legge den ut her på Skrivearkivet også, slik at hun kunne nå frem til flere personer.
I løpet av tiden hvor Janne har skrevet bryllupssanger og taler, så har hun hele tiden hatt ønske om å kunne hjelpe til ytterligere. Forloverboka gir deg mange nyttige ideér og inspirasjon
Og dette gjelder først og fremst til deg som skal være forlover til bruden. Det er mange ting du skal "passe" på i forbindelse med denne oppgaven du er tildelt.

Ideér og inspirasjon

For å kunne gi deg som forlover noen nyttige tips, har hun laget denne boka som nå er lagt ut her på Skrivearkivet. Dette er en elektronisk bok som tar for seg de forskjellige elementene en forlover skal ta seg av i forbindelse med oppgaven som er tildelt.
Janne har tatt for seg både de formelle og de uformelle oppgavene en forlover skal ta seg av, men når det gjelder de uformelle oppgavene så er jo dette individuelt fra person til person. Ideéne og tipsene er hentet ut fra hennes egne erfaringer og ting hun har snappet opp gjennom hennes lange arbeid som skribent. Et nyttig tips er å også samarbeide med brudgommens forlover om forskjellige oppgaver.

Utdrikningslaget - hva skal man finne på?

Boka tar også for seg hvordan du kan arrangere utdrikningslaget for din venninne. Det virker veldig enkelt å arrangere, men erfaringsmessig så kan det være veldig greit med en inspirasjonskilde. Da får du tips og ideer som du kanskje normalt ikke hadde kommet på selv i en heltisk planleggingsfase.

Last ned forloverboka

I boka har Janne tatt for seg de mest vanlige tingene som du kan finne på, for at bruden skal få en minnerik dag med sine venninner. Det er jo på en måte hovedingrediensen i et vellykket utdrikningslag. Janne gir deg mange tips om arrangementer som dere kan gjøre, men du må selvsagt gjøre en individuell vurdering av hvilken type din venninne er og hva som passer best for akkurat henne.


utdrag fra bokenAnnonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt