Skribenter - Oversikt over dyktige skribenter
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

Oversikt: Taleskrivere

Hvis du ikke skulle finne en tale som passer så kan vi anbefale flere dyktige skribenter.
På denne siden finner du en presentasjon av skribenter som lager gode personlige taler til den anledningen du måtte ønske.


Skrivestua:

Skrivestua er ikke en person, men en nettside med flere skriveglade skribenter. De har gått sammen om denne siden for å kunne hjelpe deg med konfirmasjonstaler, bryllupstaler, jubileumstaler m.m. Veldig mange gode skribenter her som har mange flotte tilbakemeldinger.

Les mer om Skrivestua herPersonlig-tale:

Marit har spesialisert seg på å skrive taler. Taler har vært en del av livet hennes fra hun var liten jente. Nå skriver hun for alle venner og kjente og for Skrivestua - i tillegg til å ha sin egen nettside.
Hun er rask, effektiv og leverer et meget godt resultat hver eneste gang. Ypperlig service og samarbeidsevne.

Les mer om Personlig-tale.no her


Janne skriver taler på rim

Janne - Taler på rim

Skriver alle typer personlige sanger og taler på rim. Er veldig kvalitetsbevisst og leverer alltid et produkt kunden er 100 % fornøyd med. Janne har sin egen hjemmeside hvor hun har lagt ut sanger hun har skrevet fra 2008. Nytt av året er at hun også skriver personlige taler på rim. Du kan også besøke hennes nettbutikk med ferdige generelle taler på rim om du vil.

Les mer om DinSkribent herIrene skriver taler på rim

Irene skriver taler på rim

Irene har skrevet personlige sanger i mange, mange år. Hun har nå utvidet reportoaret til også å inkludere taler på rim. Hun har skrevet flere av slike taler og kan skilte med gode tilbakemeldinger.

Les mer om Personlig-Sang her

Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 13, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Proveks AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt