Skrivearkivet: Ferdige taler klare for nedlasting. Tale til bryllup - konfirmasjon - jubileum ..
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

Vilkår

Tilgang:
Straks bestilling via Klarna er godkjent, vil du få tilgang til sanger og taler på ditt hjemmeområde i 30 dager.
En egen e-post med tilgang vil bli sendt til din e-post adresse.

Informasjon om sangene:
Vi anbefaler å lese gjennom sangene. Sangene er skrevet av ulike personer til ulike anledninger og kan inneholde ord som er stavet feil. Dette er som regel gjort bevisst slik at sangen får en mer naturlig flyt og at det er lettere for gjestene å synge sangen. Punktum og komma i sanger benyttes i noen tilfeller, men det er litt til og fra.
Se også gjennom sangene og evt. endre til din dialekt på ord og uttrykk du synes passer best.


Bestillingsoversikt

Under ditt hjemmeområde vil du se alle dine bestillinger.

Angrefrist
Alle våre produkter er elektroniske dokumenter. Det betyr at når man bestiller så kan ikke varen leveres tilbake til oss som et ordinært produkt. Angrefristloven paragraf 12 gjelder for slike kjøp. Det betyr at når du sender bestilling til oss vil du ikke ha angrefrist på produktet du har bestilt.
Ved feil eller komplikasjoner må du straks sende oss en e-post.
Vi vil utbedre feilene så raskt som mulig. Vanligvis samme dag som feilen oppstår. Skriv forklaring på feilen du måtte ha. Vi vil holde deg informert om utbedring.
At man ikke melder fra om feil, egen pc ikke fungerer, ikke trenger produktene eller ikke har anledning til å benytte seg av produktene, er ikke godkjent grunn for angrefrist.

Royalty
Alle produktene er kopibeskyttet med Royalty. Dette betyr at eierskapet til selve dokumentene tilhører Proveks AS. Produktene du bestiller kan du derfor ikke distribueres til andre personer. De kan kun benyttes av deg til dine anledninger..
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 13, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Proveks AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt