Anbefalte skribenter som lager personlige taler
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

Oversikt: Taleskrivere - Personlig tale

Hvis du ikke skulle finne en tale som passer så kan vi anbefale dyktige skribenter.
Det er skribenter med lang erfaring og som har spesialisert seg innen personlig tale.


Uansett om du trenger en personlig tale til bryllup, konfirmasjon, jubileum så kan de hjelpe deg. Og det er enkelt å få hjelp.
Du går inn på hjemmesiden til skribenten du ønsker hjelp fra. Her finner du pris for hva det koster og du finner et bestillingsskjema. Skjemaet inneholder litt grunninformasjon om hvem som talen er til, når anledningen er, din navn og adresse m.m.

Ut fra informasjonen blir du kontaktet av skribent. Som oftest på e-post. Der får du mer informasjon om hvordan dere skal få inn historier og hendelser inn i talen.
Vi får mange tilbakemeldinger fra de som har benyttet personlige skribenter. Og de blir ofte overrasket over hvor personlig en tale kan bli selv om den er skrevet av en annen...

Presentasjon av skribenter som lager personlig tale:

Her er en presentasjon av skribenter som lager gode personlige taler. Ved å trykke på les mer om... så vil du få se mer informasjon om hver enkelt skribent/nettside.


lage tale
Skrivestua:
Skrivestua er ikke en person, men en side med mange skriveglade skribenter. Her får du hjelp til konfirmasjonstaler, bryllupstaler, jubileumstaler m.m. Veldig mange gode skribenter her.
Les mer om Skrivestua her
personlig tale
Personlig-tale:

Marit har spesialisert seg på å skrive taler. Taler har vært en del av livet hennes fra hun var liten jente. Nå skriver hun for alle venner og kjente og for Skrivestua - i tillegg til å ha sin egen nettside.
Hun er rask, effektiv og leverer et meget godt resultat hver eneste gang.

Les mer om Personlig-tale.no hersangpoeten personlig tale
Grethe Bratli:

Skriver alle typer sanger og taler. Er veldig kvalitetsbevisst og leverer alltid et produkt kunden er 100 % fornøyd med. Grethe har sin egen hjemmeside hvor hun har lagt ut sanger hun har lagd gjennom årene. Så her finner du også ferdige sanger du kan laste ned direkte.
Les mer om Sangpoeten her


Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt