Bryllup - Til bruden - Tale til bruden fra brudgommen - Internett treff
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Internett treff

tid for talen

Talen er på 704 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 14 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Artig tale om et forhold som startet på Internett. . . Det skal egentlig ganske mye til for å vippe meg av pinnen. Men da jeg så deg i dag. . .
.
.
Det er ikke så veldig lenge siden vi møttes første gang. For hvem ville vel tro at dette skulle bli resultatet etter noen uskyldige tastetrykk på nettet?
.
.
At ute i den store verden finnes det en bestemt person som er den rette. Jeg har ikke alltid vært helt sikker på om det er tilfelle. Men i dag er jeg sikker. Jeg vet at du er den rette, Kristin.
.
.
Samlet her i dag er alle de som betyr noe for oss, og de som står oss nærmest. Jeg er takknemlig for at alle sammen får være med på å dele denne opplevelsen. Dere skal vite at det betyr mye for oss at dere har tatt dere tid og mulighet til å være her i dag.
.
.
Og hvis vi bare legger ned halvparten av den energi som du har brukt på dagen i dag, på forberedelser og alt annet, så er jeg helt sikker på at det vil gå bra.
.
.
Jakob Sande sa en gang: "Eit fuglepar samfløygt sprengjer solgylt mot himmelrand: det er oss to på spilande vengjer heim til kjærleikens morgonland".
.
.
Det er oss, Kristin. Sammen skal vi klare det. Jeg elsker deg.
.
.
Da vil jeg få alle med på brudens skål. Skål!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt