Bryllup - Til bruden - Tale til bruden fra brudgommen - Nysgjerrighetens pris
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Nysgjerrighetens pris

tid for talen

Talen er på 1227 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 47 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Dette er en meget god tale som er langt over gjennomsnittet. Dette er en veldig god tale.Kjære NN, først må jeg få si at du er usedvanlig vakker i dag. Det var en utrolig opplevelse å se deg gå opp kirkegangen sammen med din far. Fikk faktisk klump i halsen med tanke på at du nå skulle bli min kone.
.
.
Vi ble nysgjerrige på hverandre og ønsket å bli bedre kjent utover kvelden Vi ble til og med stående og danse på dansegulvet lenge etter at musikken var slått av. Da var det mange som satt rundt bordene med halvåpne munner, og lurte på hva Søringen hadde i tankene.
.
.
Jeg føler jeg er blitt godt mottatt av alle i familien, og trives veldig godt sammen med dem.
Spesielt din mor og far er to personer jeg setter stor pris på
.
.
. . . siden den gangen er det ingenting som overrasker fra den siden. Jeg må si at jeg er litt engstelig i kveld. Jeg går litt på tå hev.
.
.
Men i rettferdighetens navn må jeg nevne at hadde du ikke shoppet klær til meg så hadde jeg vel gått i filler og laser hver dag.
.
.
Men uansett likheter og forskjeller oss i mellom, vi trives veldig godt sammen og jeg ser frem til alle årene som kommer med deg som min kone.
.
.
Tusen takk for at du ville bli min kone. Jeg skal gjøre mitt beste for at du skal bli lykkelig og trygg sammen med meg resten av livet.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt