Bryllup - Til bruden - Tale til bruden fra brudgommen - Du er en fantastisk kone
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Du er en fantastisk kone

tid for talen

Talen er på 818 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 31 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

"Mange fine ord om bruden som brudgommen møtte for tre år siden." [sted] er den rammen vi valgte for vielsen og det er litt av en kontrast til [hjemsted]. Men vi er begge to mennesker som liker kontraster og det litt uvanlige.
.
.
Jeg vil begynne denne talen med å takke mine foreldre for en flott og god oppvekst. Jeg fikk lov å være meg selv og velge min egen vei.
.
.
[bruden] du er min flotte kjæreste, som jeg er ubeskrivelig stolt av. Vi traff hverandre for tre år siden og jeg ble veldig fort betatt av deg. Du har verdens mest sjarmerende smil og et vinnende vesen.
.
.
Du er til vanlig en stilig kledd bydame og du elsker fine restauranter, men gruer deg ikke for å ha på deg gummistøvler, fiskehatt og leve villmannslivet på hytta noen dager heller.
.
.
Du er ikke verdens letteste menneske å sette fast i en diskusjon akkurat. Da får jeg virkelig brynt meg, og det setter jeg stor pris på.
.
.
At du kommer så godt overens med sønnen min er jeg også veldig glad for. Det er mange utfordringer med barn, og da er det godt å kunne rådføre seg med deg.
.
.
Dere to diskuterer også typiske ting som kan være litt vanskelig å ta opp med mamma og pappa. Så der er du en verdifull resurs også for han, Det er så godt å se at dere har et fint forhold.
.
.
Jeg gleder meg til hver dag fremover sammen med deg. Du er en glede å våkne ved siden av og en glede å være i nærheten av. Du har lært meg mye og jeg håper jeg også har tilført ditt liv noe godt.
.
.
. . . er også veien å gå for å skape et solid grunnlag for fremtiden. Men husk at i et forhold trenger man også i blant litt skylapper og dårlig hørsel.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt