Bryllup - Til bruden - Tale til bruden fra brudgommen - Vi har blitt en storfamilie
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Vi har blitt en storfamilie

tid for talen

Talen er på 798 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 25 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

"Bruden får mange fine ord om hvor fantastisk hun er. Flyttet sammen for kort tid siden."Og takk for at dere ikke kastet meg på hodet ut, da jeg på gammeldags vis, kom og ba om hånden til datteren deres. Jeg lover å ta godt vare på [bruden] og prøve å gjøre dagene hennes lette og lyse.
.
.
Helt utrolig flott og ubeskrivelig på alle måter. Vi kom i kontakt med hverandre gjennom studioet, hvor jeg jobber som trener.
.
.
Jeg syntes derfor det nesten var et lykketreff da du plutselig fikk så vondt i ryggen og måtte ha en massasjetime hos meg. I ettertid har jeg jo funnet ut at du bare bløffet. . . .
.
. . .kan ikke tenke meg et bedre liv enn med deg og alle barna. [barn] bor jo ikke hos oss, men vi ser frem til det hver gang han kommer innom.
.
.
Hos deg kan jeg være helt og fullt meg selv, og jeg blir akseptert for den jeg er. Det er faktisk helt ubeskrivelig godt.
.
.
Jeg gleder meg til hver morgen jeg kan våkne sammen med deg, og hver kveld jeg kan sovne ved din side.
.
.
Du er virkelig en fantastisk dame, og du er den eneste jeg kunne tenke meg å leve sammen med. Jeg gleder meg til alle gode stunder vi skal. . .
.
.
. . .glemmer å gi deg den oppmerksomhet og omtanke som du fortjener, og jeg håper at jeg kan leve opp til dine forventninger.
.
.
Til slutt vil jeg be alle reise seg og utbringe en skål for min vakre kone.

Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt