Bryllup - Til bruden - Tale til bruden fra brudgommen - Flotte formuleringer om bruden
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Flotte formuleringer om bruden

tid for talen

Talen er på 954 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 17 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

"En elegant tale som rører publikum med noen flotte formuleringer om bruden.". . .så godt i mot meg og fått meg til å føle meg hjemme sammen med dere. Jeg lover å ta godt vare på [bruden] og prøve å gjøre dagene hennes lette og lyse.
.
.
. . . lider nok begge av en viss beskjedenhet, og da ikke minst i forhold til hverandres foreldre. I begynnelsen vi var sammen holdt jeg meg på rommet hennes både til frokost, middag og kvelds.
.
.
Du var kjempenervøs og viste ikke din arme råd når mor og far insiterte på at vi skulle spise middag sammen med dem. Etter hvert så fikk de det som de ville, og snart var dere perlevenner.
.
.
Du er sånn goe jente med en utrolig innsikt og forståelse av det meste. Du ser ting fra flere vinkler og når jeg står fast løser jeg som regel problemene hvis jeg tar de opp med deg.
.
.
. . . når vi i blant flyr i tottene på hverandre er du utrolig kjapp i tankegangen når det gjelder gode argumenter. Men uansett så finner vi en løsning.
.
.
Så du hører at når jeg bruker uttrykket ”sånn goe” om deg så omfatter det veldig mye, og jeg synes det beskriver deg perfekt!
.
.
Tusen takk for at dere alle sammen ville komme og feire dagen med oss. Det setter vi veldig stor pris på. Og takk for alle flotte presanger, det er helt overveldende.
.
.
Til slutt vil jeg be alle reise seg og utbringe en skål for min [bruden].
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt