Bryllup - Til bruden - Tale til bruden fra brudgommen - Jeg ble utrolig fasinert
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Jeg ble utrolig fasinert

tid for talen

Talen er på 1234 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 50 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

I denne talen tar brudgommen virkelig over selskapet. Mange flotte elementer og en meget god tale.Først vil jeg få benytte anledningen til å si noen ord til mine svigerforeldre og mine nærmeste. [svigerforeldre] takk for at dere har oppdratt en så fantastisk datter.
.
.
Og [navn], min forlover og venn siden ungdomsskolen. Takk for at du ville stille opp som forlover, og takk for et formidabelt utdrikkingslag.
.
.
Og en strålende kvinne er du, på alle måter. Jeg har til min glede innsett at jeg har resten av livet til å lovprise deg både til hverdag og fest.
.
.
Det ble starten på en lang periode med intens trykking på telefonen, lange telefonsamtaler og mange hyggelige middager.
.
.
At han var skeptisk hadde jeg forståelse for. Jeg var kanskje ikke akkurat oppskriften på drømmesvigersønnen.
.
.
For at det finnes så mye energi en så liten kropp er nesten skummelt. Du har en appetitt på livet som få andre har, og du er levende engasjert og stiller opp for alle.
.
.
Nå skal det innrømmes at du kommer heldigst ut når det gjelder alder og utseende, men med det tempoet ditt får jeg rett og slett ikke tid til å bli gammel, så det jevner seg vel ut med årene.
.
.
Sammen med deg føler jeg meg ønsket og elsket. Og når jeg møter motgang i livet tenker jeg på hvor heldig jeg er, og minnes hvor sterkt fundament vi har, og da føles alt så mye lettere.
.
.
Tusen takk for at du ville bli min kone [brud]. Jeg skal gjøre mitt beste for at du skal bli lykkelig sammen med meg resten av livet.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt