Bryllup - Til bruden - Tale til bruden fra brudgommen - Jeg kom gjennom nåløyet
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Jeg kom gjennom nåløyet

tid for talen

Talen er på 909 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 2 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Fine ord fra brudgommen til sin nye kone. Et fint utgangspunkt for å lage din egen personlige tale.Jeg lover å ta godt vare på henne, og gjøre mitt beste for å gjøre dagene hennes lyse og lette.
.
.
Det er viktig at det går bra. Jeg kom meg gjennom nåløyet på en grei måte tror jeg.
.
.
Ingen andre foreldre jeg vet om har stilt opp så mye for ungene sine. Og barndommen vår må ha fortonet seg som en veldig lang kjøretur til og fra idrettshaller og fotballbaner.
.
.
Du har en måte å være på som gjør at jeg trives veldig godt når vi er sammen. Jeg har det rett og slett veldig godt hjemme.
.
.
Jeg var fast bestemt på å ikke bli bortskjemt til å begynne med. Men nå i det siste har jeg ikke tenkt så mye på det...så du er herved advart.
.
.
Din godhet preger alle dagene mine – det er ingen unntak fra regelen – du er snill selv om du har en litt dårlig dag. Mister aldri besinnelsen, sier aldri sårende ting.
.
.
. . . er heldig som har deg som mor, og han har også fantastiske besteforeldre som også gjør sitt beste for å skjemme han bort.
.
.
Frem til da håper jeg at jeg skal greie å ta godt vare på deg. Jeg håper at jeg ikke glemmer å gi deg den oppmerksomheten og omtanken du fortjener, og jeg håper at jeg kan leve opp til dine forventninger.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt