Bryllup - Til bruden - Tale til bruden fra forlover - Du har alltid tid...
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Du har alltid tid...

tid for talen

Talen er på 567 ord.
Fremføringen tar ca. 3 minutter og 09 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

En god venninne forteller om mye av det gode de har opplevd. En fin tale fra brudens forlover.Jeg vil først få takke for den store ære det er å bli spurt om å være forlover. Det satte jeg stor pris på.
.
.
Siden du gikk i en annen klasse på barneskolen ble vi ikke skikkelig kjent med hverandre. Vi var sammen en dag på idrettsdagen da vi var små, men det var liksom bare den ene dagen det.
.
.
Men det resulterte i at vi siden den gang har vært bestevenner. Så selv om åpenheten din nesten skremte meg litt i begynnelsen, så kom det bare godt ut av det.
.
.
Du har bein i nesa og kan være skikkelig sta når du først har satt deg noe i hodet, og slik får du gjennomført det meste av det du vil. Og du er utrolig snill.
.
.

Jeg synes at du har funnet deg en bra mann i [brudgom]. Dere passer veldig godt sammen og har mye felles. [brudgom] er dessuten min sønns store forbilde.
.
.
Er man sammen om gleder og sorger blir livet så mye mer interessant og lett å leve. Men husk at i et forhold trenger man også i blant litt skylapper og dårlig hørsel.
.
.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt