Bryllup - Til bruden - Tale til bruden fra forlover - Du er 100%...
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Du er 100%...

tid for talen

Talen er på 872 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 50 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Gode venninner kan fortelle alt til hverandre. Talen bærer preg av fortrolighet og avsluttes med et flott dikt.Jeg vil først av alt få takke for den hyggelige æren det er å være din forlover, [brud]. Dette er årets vakreste begivenhet og rammen rundt det hele er praktfull.
.
.
Vi ble etter hvert godt kjent og det er ikke få timer vi har sittet sammen, bøyd over bøkene, hjemme hos en av oss.
.
.
I løpet av studietiden la vi grunnlaget for det jeg vet vil bli et livslangt vennskap. Å ha en venninne som deg betyr mye for meg.
.
.
For du har integritet og lojalitet som få. Jeg vil du skal vite at det er utrolig godt å ha deg som en del av livet mitt, og det skal du ha en stor takk for.
.
.
Du har stilt opp for meg når ting har vært vanskelig og trist, og bestandig har din positivitet og styrke gjort alt lettere for meg. Du er en sjelelig sterk og varm person, og en fantastisk støtte.
.
.
Og tross dystre spådommer fra den eldre garde – du gjør en fantastisk jobb. Dine kollegaer og samarbeidspartnere skryter av masse av deg og din lederevne.
.
.
Og du har det som skal til for å gjøre henne lykkelig. Jeg er sikker på at du vil ta godt vare på henne også i fremtiden.
.
.
Jeg vil få ønske dere begge to all mulig lykke i fremtiden, og håper at, ikke bare denne kvelden, men mange, mange flere i fremtiden vil bli minneverdige.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt