Bryllup - Til bruden - Tale til bruden fra forlover - Et skikkelig kjærringemne
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Et skikkelig kjærringemne

tid for talen

Talen er på 1300 ord.
Fremføringen tar ca. 7 minutter og 12 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Lang og fin tale fra en virkelig god venninne som har satt pris på bruden opp gjennom årene.Det er dessuten veldig hyggelig å kunne gjøre gjengjeld. Du stilte jo opp som min forlover for seks år siden.
.
.
Men jeg må si at jeg gjennom prosessen har vært litt bekymret mer enn en gang. Det er jo så mye som skal ordnes, bestilles og huskes på, og dere har til tider hatt såååå god tid.
.
.
Og jeg vet at vi kommer til å ta igjen tapt skravletid når tidene roer seg, og vi ikke har unger som henger i puppen lenger.
.
.
Du gruet deg litt siden du ikke viste hva som skulle skje, du er jo litt kontrollfrik, men jeg tror du hadde det både morsomt og hyggelig.
.
.
Det ble begge deler gitt! Det var vel bare den rette mannen som manglet. Og det ble et ordentlig bryllup også, du som har truet med å stikke av hvis du først skulle gifte deg.
.
.
Du har funnet deg et skikkelig kjærringemne. Hun er flink på kjøkkenet, i huset, med blomster, kan sy og kan prate ganske godt for seg også.
.
.
Jeg har mange gode minner fra våre opplevelser sammen gjennom disse tjue årene. Både som par, og som jenter alene, har vi opplevd mye artig og mange hyggelige stunder.
.
.
Målet er selvfølgelig å leve lykke alle sine dager, som det står i eventyrene. Vel og bra, men at hver dag blir like lykkelig er både utopi og høres kjedelig ut også.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt