Bryllup - Til bruden - Tale til bruden fra forlover - Kjenner hverandre ut og inn
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Kjenner hverandre ut og inn

tid for talen

Talen er på 1191 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 36 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Bestevenninner betyr mer enn man kan få forklart med ord.Det tok ikke lang tid før vi ble bestevenninner og kunne nesten ikke være fra hverandre. Det førte til at du en periode var så mye hos oss at mamma lurte på om noe var galt hvis du ikke dukket opp til middag.
.
.
Det var du som gikk inn på polet for oss og kjøpte Liebfraümlich, mens jeg ventet utenfor. Det var du som tok kranglene med håpløse husverter og arbeidsgivere. . .
.
.
Å ha en venninne som deg betyr mye for meg. Vi kjenner hverandre ut og inn. Du kjenner mine gode og dårlige sider. Du vet ting om meg som jeg ikke vil at resten av verden skal vite.
.
.
For du har integritet og lojalitet som få. Jeg vil du skal vite at det er utrolig godt å ha deg som en del av livet mitt, og det skal du ha en stor takk for.
.
.
Her var det best å sjekke forholdene! Jeg dro på besøk og hva oppdaget jeg? Jo, Bergen er en fantastisk flott by, full av trivelige mennesker som gjør alle fordommer til skamme.
.
.
Kjære [brudgom]! Du vant prinsessa, og du er en verdig vinner!!!! Du gjør [brud] veldig lykkelig, og det gjør meg lykkelig!
.
.
Men i kveld, på selveste bryllupsdagen din, så kan du få lov til det, for det kan jo bli kaldt utover kvelden. . .
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt