Bryllup - Til bruden - Tale til bruden fra forlover - Den perfekte romkamerat
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Den perfekte romkamerat

tid for talen

Talen er på 1055 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 51 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Denne talen inneholder mange elementer mellom to bestevenniner som har kjent hverandre i veldig mange år.Du er, som [brudgom] har oppdaget, en flott og elegant dame på alle måter. Du er snill, og morsom og kan være ganske sprø. Du er en person som skaper hygge og trivsel rundt deg, og som jeg alltid gleder meg til å treffe igjen.
.
.
Så vi kan trygt slå fast at du appellerte til et vidt spekter av menn i alle aldre.
.
.
Vi har fartet mye sammen og du er den perfekte romkamerat, vi deler alltid rom når vi er ute på tur.
.
.
Derfor er nok din innstats på treningssenter en ting som blir satt stor pris på. Som spinninginstruktør høster du mye ros og skryt for dine fartsfylte timer.
.
.
Radarblikket oppdager øyeblikkelig en brødsmule på gulvet, og alt i leiligheten er plassert med en generals nøyaktighet.
.
.
Men der tok jeg grundig feil. For hvem kan vel ønske seg mer? Dødskjekk, morsom, megasosial, snill og grei. Og ikke minst tar han godt vare på deg. Og jeg vet at du vil ta godt vare på han også.
.
.
Mine plikter som forlover er snart over, og jeg vil bare få nevne at det har vært en fornøyelse. Vi har prøvd brudekjoler en hel dag, og så vakker som. . .
.
.
Jeg vil få ønske dere begge to all mulig lykke i fremtiden, og håper at, ikke bare denne kvelden, men mange, mange flere i fremtiden vil bli minneverdige.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt