Bryllup - Til brudepar - Til brudepar fra foreldre -
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel:

tid for talen

Talen er på 812 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minuter og 30 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

En elegant tale fra brudens foreldre. Inneholder mange fine elementer og talen er meget dynamiskKjære brudepar. Gratulerer med dagen!

Det er en stolt mamma og pappa som i dag ser sin vakre datter som brud. Vi er rørte, glade og litt triste fordi vi nå har ”gitt deg bort”.
.
.
Du var en blid liten unge, og vi var fra oss av glede. Det viste seg etter hvert at du ikke bare var blid, du var også både sta og egenrådig.
.
.
Vi har prøvd å komme med innspill og gode råd, men fra du var bare 3 år har du vært helt klar på hvor skapet skal stå. Så kan jo vi foreldre bare mene hva vi vil . . .
.
.
For meg som far var det ikke bare lett med den ungdomstiden. En pen ung datter som vil teste grenser kan få selv den stødigste til å skjelve litt.
.
.
Dagen i dag er et vendepunkt for dere to. Fra i dag skal dere leve sammen som mann og kone. Sammen skal dere møte det som måtte dukke opp av gleder og sorger.
.
.
. . . og det er den som skal få dere til å tenke dere om to ganger når adrenalinet pumper som verst.
.
.
Vi håper at dere blir flinke til å ta vare på de små øyeblikkene. Og at dere forelsker dere litt hver dag. I hverandre. Livet er det som skjer her og nå. Og det er det dere gjør i dag som bestemmer hvordan framtiden skal være.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt