Bryllup - Til brudepar - Til brudepar fra foreldre - Vennskap fra barndommen
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Vennskap fra barndommen

tid for talen

Talen er på 787 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 21 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

En fin tale fra mor til sin datter og svigersønn. Mange fine elementer og gode ord.. . . stolt, rørt og glad mor som står her i dag. Du er så nydelig at jeg knapt kan se på deg uten å tørke tårer, og det er fantastisk for en mor å se . . .
.
.
Du har drevet mye med riding, og fikk også prøvd ut dine musikalske evner på tverrfløyte. Dette med musikken var ikke det helt store for deg.
.
.
Det er også flott at en del av disse bekjentskapene er tilstede her i dag for å feire dagen sammen med dere. Men som da du var liten, trives du . . .
.
.
Det viste seg at du prøve ut noe nytt; å gjøre ingenting. Men skrekken for at du skulle bli dårligere enn dine klassekamerater gjorde heldigvis at du . . .
.
.
Det har vært en glede å bli kjent med deg, og vi har blitt veldig glade i deg. Du er som NN en aktiv person, og er nok litt mer glad i fotball . . .
.
.
Sammen skal dere møte det som måtte dukke opp av gleder og sorger. For å takle dette er det utrolig flott å se at dere har det viktigste verktøyet . . .
.
.
. . . er det som skjer her og nå. Og det er det dere gjør i dag som bestemmer hvordan framtiden skal være. Ta vare på øyeblikket og hverandre.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt