Bryllup - Til brudepar - Til brudepar fra foreldre - Et spørsmål om holdning
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Et spørsmål om holdning

tid for talen

Talen er på 1309 ord.
Fremføringen tar ca. 7 minutter og 14 sekunder   


198,-

Informasjon om talen:

God tale fra far til datter på bryllupsdagen. Mange fine historier.Kjære brudepar! – og kjære [bruden]!
.
.
”Nei, gleden, den må man være to om” - sier vår egen kjente Henrik Ibsen. Så sant, så sant, og - det gamle, gode ekteskapet holder fremdeles stand. Derfor sitter vi alle her nå rundt et nydelig dekket bryllupsbord og med et strålende, vakkert brudepar.
.
.
Du har øye for klær! Det begynte allerede da du som x-åring ikke fikk innvilget kjøp av en cowboyhatt som du så absolutt ville ha. Du hikstegråt i timesvis. Det var neste skremmende hvor du tok på vei
.
.
[brudgom], du driver jo med eiendommer og dette resulterte blant annet i kjøp av et hus, et hus som i utgangspunktet var et oppussingsprosjekt av de store, men, som i dag fremstår som en eksemplarisk og topp moderne bolig til trivsel for hele familien.
.
.
Avslutningsvis vil jeg bare si: ”Ekteskapet er en bikube hvor hver av partene må bidra med mer honning enn de selv forsyner seg med!” Bulgarsk ordtak, men ikke desto mindre så kan vi alle tenke på disse kloke ord i dager hvor det røyner litt på.
.
.
Dere er voksne, flotte, fornuftige mennesker, og vi kan se at dere gjør hverandre godt. Det viktigste for meg er å se at du, [brudgom], gjør [bruden] lykkelig. Det er tydelig at dere trives i hverandres selskap tross ulikheter og meningsutvekslinger. Ingen spenning i livet uten litt forskjellige oppfatninger . . .
.
.
Takk for oppmerksomheten og skål for brudeparet!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt