Bryllup - Til brudepar - Til brudepar fra foreldre - God tale fra brudgommens far
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: God tale fra brudgommens far

tid for talen

Talen er på 976 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 24 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

En god tale fra brudgommens far. Denne har med seg elementer om barndom og oppvekst.Men nå er den store dagen kommet, alle forberedelser og alt stress er over. Nå kan dere bare nyte dagen. [brudgom] sitter og ser strålende fornøyd ut, og du, [bruden], er vakker som aldri før.
.
.
Du ble født med en skeptisk rynke i pannen, og det var en liten indikasjon på hvordan du skulle bli. Du har fortsatt en antydning til den, men skepsisen er nok byttet ut med mer optimisme og et åpent sinn.
.
.
Du er den fødte perfeksjonist, og det er vel kanskje derfor du nektet å snakke før du kunne gjøre det også skikkelig. Du sa nesten ingenting før du kunne snakke rent. .
.
.
Drømmen var å bli [yrke], og du begynte på den utdannelsen også. Der var du i ditt rette element, fikk mange venner og stortrivdes.
.
.
Det var også i [land] du fridde til [bruden], og dere feiret selvfølgelig begivenheten med middag på restauranten ”din”. Skal tro om det ikke var pizza og pomfri som sto på menyen også da?
.
.
Ja, familien vår utvides og snart blir du onkel også. Dette er ventet i slutten av denne måneden og alle gleder seg stort. Og jeg vil tillate meg å komme med et lite hint om at det er veldig gromt med barnebarn. Gjerne fra flere kanter . . .
.
.
Og når alderdommen kommer er det viktig å støtte og hjelpe hverandre. Som det ekteparet som kom inn i en bank; en raner kom inn og skrek: hit med penga. . .
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt