Bryllup - Til brudepar - Til brudepar fra foreldre - Stolt far
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Stolt far

tid for talen

Talen er på 681 ord.
Fremføringen tar ca. 3 minutter og 46 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Brudens far forteller om sin datter og hvor mye hun har betydd. Takk til en flott svigersønn.Dere inngikk i dag ekteskap og det er en vakker og forpliktende handling. Dere har lovet hverandre å holde sammen resten av livet. Dere skal stå sammen. . .
.
.
Det er ikke for mye sagt at vi likte [brudgom] fra første stund. Du virket som en fornuftig, rolig og trivelig gutt. Og vi ønsker deg hjertelig velkommen i familien.
.
.
Da du var barn var du alltid flink på skolen og har bestandig likt å sette deg skikkelig inn i det du skal gjøre. Du begynte med alpinkjøring da du var lita jente . . .
.
.
Dere har tjuvstartet litt og flyttet sammen. Dere bygget dere nytt hus etter at dere fikk kjøpt tomten dere alltid har hatt lyst på. Mange timer gikk med på byggingen av dette huset og dere har virkelig fått det flott.
.
.
I alle forhold dukker det opp uenigheter, små som store, etter hvert. Godt er det da å tenke på at dere begge to er hensynsfulle mennesker som husker på viktigheten av å møtes på midten og bygge bro over vanskeligheter.
.
.
Til slutt vil jeg bare få ønske dere begge lykke til og utbringe en skål for brudeparet.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt