Bryllup - Til brudepar - Til brudepar fra foreldre - Vilje og egenskap
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Vilje og egenskap

tid for talen

Talen er på 710 ord.
Fremføringen tar ca. 3 minutter og 56 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Brudgommens far forteller om sønnens utrolige vilje og egenskap til å gjennomføre ideer han måtte komme på.Mor og jeg vil først og fremst få ønske deg [bruden] hjertelig velkommen inn i vår familie. Du er en allsidig, ryddig og hyggelig jente som vi setter stor pris på.
.
.
Når det gjelder deg [brudgom] er vi glade for å kunne si at vi er stolte over måten du har skikket deg på hele livet. Du har aldri gitt oss store bekymringer, men gitt oss mange gleder både som barn og voksen.
.
.
Hvis noe ved deg [brudgom] skal fremheves, må det være din evige nysgjerrighet og pågangsmot. Spesielt når det gjelder nye ting du vil teste om du behersker.
.
.
Ja, det måtte du prøve, det kunne vel ikke være så problematisk? De fleste som skal løpe et maraton planlegger og forbereder nøye med harde treningsturer. . .
.
.
. . . gjennomførte han alle kravene til idrettsmerket på en dag. Så det er tydelig det ligger til slekta.
.
.
En slik forpliktelse krever modenhet og innsikt, og jeg vet at du har det som trengs. Du er en omtenksom, hjelpsom, ryddig og allsidig mann.
.
.
Vi kom frem til at det viktigste er at dere gjør hverandre lykkelige. Det er tydelig at dere trives i hverandres selskap tross ulikheter og meningsutvekslinger.
.
.
Er man sammen om gleder og sorger blir livet så mye mer interessant og lett å leve. Men husk at i et forhold trenger man også i blant litt skylapper og dårlig hørsel.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt