Bryllup - Til brudepar - Til brudepar fra foreldre - Stolt far
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Stolt far

tid for talen

Talen er på 1373 ord.
Fremføringen tar ca. 7 minutter og 36 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

En flott tale som holdes av brudens far. Mange gode ord om datteren og om den fine oppveksten.Det er med stor glede jeg i dag kan si: Gratulerer med Bryllupsdagen!
.
.
Her på [lokalet] er det nydelig pyntet, og jeg tror alle kom i den rette feststemningen med en gang. Og vi må jo bare bli glade av å se på dere to som sitter der og stråler mot hveandre…….
.
.
Som far har jeg også lov til å mimre litt på en dag som denne. Men slapp helt av, [bruden], jeg har bare gode minner å trekke frem om deg.
.
.
Selv det å skru sammen Ikea-møbler fikser du med den største selvfølge. Mens andre fremdeles klør seg i hodet og lurer på hvor de skal begynne, har du allerede fått tingene unna.
.
.
Hytta har i alle år betydd mye for hele familien. Vi har mange gode minner fra barndoms- og ungdomstiden vi hadde sammen; det var badeliv, fisking og båtturer.
.
.
Man velger som kjent ikke sin svigersønn selv, men jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd, jeg vet at du vil ta godt vare på [bruden], hun er dyrebar for oss alle: Hjertelig velkommen i familien, [brudgom]!
.
.
Kjære Brudepar.
Dere er et flott par som virkelig kler og utfyller hverandre, hjelp hverandre til å ta var å alle små gylne øyeblikk, det er jo de som virkelig er livet.
.
.
Følg hjertet og bruk fornuften. Lev livet slik at dere virkelig kjenner at hver dag har vært en god og positiv opplevelse.


Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt