Bryllup - Til brudgom - Til brudgom fra brud - Min helt
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Min helt

tid for talen

Talen er på 1045 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 47 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Artig tale fra bruden. Mange morsomme poenger og historier. Kan anbefales på det sterkeste.Fra første gang jeg så deg har du vært min helt.
. . . utstrålte en sjarm og en selvsikkerhet som jeg falt totalt for. At du også er kjekk og pen er jo heller ikke noen bakdel.
.
.
Vi innledet et intens tre-måneders flørteforhold, og vi var vel begge to klar over at dette var det rette for oss fra første stund. Du flyttet inn på pikerommet mitt . . .
.
.
. . . når vi skulle bygge hus er et typisk eksempel på deg. Når du har et prosjekt på gang så setter du deg grundig inn i saken!
.
.
. . . skal på tur så er det han som pakker og ordner, og det passer meg egentlig helt fint. Jeg behøver ikke bekymre meg for at noe er glemt, og blir nok litt bortskjemt slik.
.
.
Ja du har mange gode egenskaper som jeg setter stor pris på. Du er veldig snill og hjelpsom. En behøver ikke grue seg for å be deg om en hjelpende hånd. Du har en herlig humor, er lett å bli kjent med . . .
.
.
I alle forhold dukker det opp uenigheter og vanskeligheter, små som store, etter hvert. Men jeg tror vi skal kunne enes om det meste, hvis ikke så får du bare gi deg og la meg få det som jeg vil.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt