Bryllup - Til brudgom - Til brudgom fra brud - Skylapper og dårlig hørsel
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Skylapper og dårlig hørsel

tid for talen

Talen er på 1459 ord.
Fremføringen tar ca. 8 minutter og 5 sekunder   


198,-

Informasjon om talen:

Lang og fantastisk tale fra bruden. I denne talen finnes omtrent alt. Humor, alvor og artige historier.Første gang jeg så deg var på et utested hvor jeg var sammen med en venninne. Venninnen min var blitt litt for full, og du og dine kompiser hadde stor moro av det, til min irritasjon . . .
.
.
Da du sto i døra ble jeg helt satt ut, og jeg måtte revurdere sterkt mine prinsipper. Det ble etter det en del både kaffe og skravling, og du rev sakte men sikkert ned alle mine stengsler.
.
.
. . . da du kastet røyken min og fridde til meg var det ikke nei i min munn.
.
.
Jeg elsker din tørrvittige humor og din sindige væremåte. Mens jeg flyr opp og ned, og skulle helst ha gjort alt i går, driver du med ditt og kommer i land likevel. Du har et stille . . .
.
.
. . . var bare litt solid dansk kosthold som manglet.
.
.
Sammen med dere to kan jeg både le og gråte, og jeg kan være meg selv 100 %. Jeg er så kjempeglad i dere begge to, og dere betyr uendelig mye for meg.
.
.
Og til alle som er her vil jeg si at dere skal huske på at døren vår alltid er åpen for dere, og at dere alle er hjertelig velkomne til oss når det skulle være.
.
.
Men husk at i et forhold trenger man også i blant litt skylapper og dårlig hørsel. Det handler vel stort sett om å holde av hverandre, holde rundt hverandre og holde ut med hverandre. Og det skal vi nok greie!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt