Bryllup - Til brudgom - Til brudgom fra brud - Mange interesser
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Mange interesser

tid for talen

Talen er på 865 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 48 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

En herlig tale fra kone til brudgommen. Mange lovord og fine vendinger.Nå står jeg her. Stolt, glad, rørt, nygift og ufattelig lykkelig. Fra i dag av er du ikke bare NN, kjæresten min, men NN, mannen min.
.
.
Med stor sans for kvinnelist, gikk det etter hvert som planlagt. Et par måneder senere skulle vi på date. Og for en kveld! Middag og kino høres skikkelig romantisk ut . . .
.
.
Du NN har så mange gode egenskaper som jeg setter veldig pris på. På mange områder er du helt forskjellig fra meg. Du er rolig, reflektert og avbalansert.
.
.
Som veldig mange av de som er her i dag vet er du et balltalent utenom det vanlige. Nå i det siste er det golf som har blitt din store interesse.
.
.
Når det har stormet som verst har vi klart å bevise for oss selv at vi er i stand til å stå hånd i hånd og rope tilbake mot vinden og regnet. Derfor er jeg nå trygg på at skjebnen har bestemt at det er vi to som skal utfordre livet sammen.
.
.
Jeg er ganske sikker på at dere alle sammen vil gjøre det å gifte seg med NN ennå litt morsommere enn det helt sikkert kommer til å bli.
.
.
Jeg skal gjøre alt jeg kan for at vi skal være lykkelige selv når hverdagen kan synes grå. For jeg elsker deg av hele mitt hjerte.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt