Bryllup - Til brudgom - Til brudgom fra brud - Vi møttes per sms
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Vi møttes per sms

tid for talen

Talen er på 1084 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 01 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

En lang og god tale fra bruden til sin ektemann. Tar for seg hvordan de møttes og traff hverandre på nettet.Jeg vil gjerne få benytte anledningen til å si noen ord, spesielt til deg [brudgom]. Det er jo en meget stor dag for oss i dag så en liten tale synes jeg er på sin plass.
.
.
Det blir fort noe annet å møtes i virkeligheten enn i cyberspace, og det kriblet i magen av både sommerfugler og digre kråker. Men jeg har ikke angret et sekund på at jeg møtte opp.
.
.
Vi har det også utrolig morsomt sammen, og selv om humoren vår er langt fra intellektuell og til tider direkte merkelig, så har vi den felles.
.
.
Arbeidsmoralen og stå-på-viljen har du etter din far. Han stilte alltid opp for oss og hjalp til der han kunne.
.
.
Familien betyr mye for oss begge to. Og jeg er veldig glad for at jeg og mine har blitt så godt mottatt i din familie. Jeg vil få benytte anledningen til å takke svigermor spesielt . . .
.
.
Noen av dere kjenner jeg veldig godt og noen av dere håper jeg at jeg blir bedre kjent med etter hvert. Jeg vil også takke min venninne for at du ville stille opp som forlover. Du har vært en god hjelp og støtte i en travel tid.
.
.
Da vil jeg be alle reise seg og utbringe en skål for min fantastiske ektemann.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt