Bryllup - Til brudgom - Til brudgom fra brud - Jeg har fått meg en flott mann
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Jeg har fått meg en flott mann

tid for talen

Talen er på 900 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 59 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Nok en god tale til brudgommen. Bruden forteller om hvor mye artig de har sammen.Først av alt vil jeg si at jeg synes jeg har fått meg en flott mann på alle måter. Jeg så deg første gang på [sted] og jeg la merke til deg med en gang. En råkjekk fyr med mørkt hår og bra med muskler falt godt i øyet.
.
.
Vi har fartet litt rundt i den tiden vi har kjent hverandre og du er en flott reisekamerat. Ingen av oss gidder å bruke tid på sightseeing, og vi har ikke et kjedelig øyeblikk sammen.
.
.
Det er sikkert ikke lett å da være en mann som har en kropp som er laget for ”kos og komfort” i helgene, som du sier. Et ordtak sier at man skal ikke forstyrre. . .
.
.
Jeg vil også få benytte anledningen til å takke min sviger-familie for at de har tatt så godt i mot meg, og for at min familie ser hvilket unikum av en mann jeg har funnet.
.
.
Vi skal stå sammen i motgang og medgang, trøste hverandre når noe er leit, og glede oss med hverandre når flotte ting hender.
.
.
I alle forhold dukker det opp uenigheter og vanskeligheter, små som store, etter hvert. Men jeg tror vi skal kunne enes om det meste, hvis ikke, så får du bare gi deg og la meg få det som jeg vil.
.
.
Jeg vil til slutt få utbringe en skål for [brudgom], min helt, min sjelevenn og min ektemann.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt