Bryllup - Til brudgom - Til brudgom fra forlover - Fra sidelinjen
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Fra sidelinjen

tid for talen

Talen er på 607 ord.
Fremføringen tar ca. 3 minutter og 22 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

I denne talen finner du historier og artige tilbakeblikk fra barndommen.For det første må jeg få lov til å si at det er en stor ære å få stå her som din forlover i dag. Selv om vi faktisk er i slekt så tar jeg det som et tegn på at du faktisk bryr . . .
.
.
. . . også rett og rimelig at han forsøker å fastslå hvor mange melkeglass man kan drikke før grensen er nådd. Jeg er ikke riktig sikker på hvor mange det ble, selv om jeg selvsagt var klin edru selv, men resultatet er jeg kjent med . . .
.
.
Nå ser det ut til at du har slått deg til ro, og det er jo fint. Så får vi heller tilgi deg at du har valgt å bo i Bærum.
.
.
. . . omtanke for venner og bekjente. Han stiller alltid opp hvis det er noe man trenger hjelp til. Og vi som er så heldige å få kalle oss for venner er det jo ekstra kjekt å ha en venn som attpåtil er dataekspert.
.
.
Vi skal sitte på sidelinjen og passe på at alt går bra. Tusen takk for at vi har fått være med så langt. Så ser vi fram til at vi alle sammen snart møtes igjen i en annen sammenheng.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt