Bryllup - Til brudepar - Til brudepar fra søsken - Viktige tin i hverdagen
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Viktige tin i hverdagen

tid for talen

Talen er på 663 ord.
Fremføringen tar ca. 3 minutter og 41 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

En god tale fra storesøster om ting som har preget vennskap og familie gjennom årene.Som seg hør og bør av en storesøster vil jeg gjerne få si noen ord til dere, og spesielt til deg, NN, på deres store dag. Så her står jeg da. Smånervøs, lett skjelvende i knærne og med jukselappen klar.
.
.
Du vokste opp til å bli en skikkelig livat liten jente, du skravla som en foss, og spørsmålene om alt mellom himmel og jord ville ingen ende ta. Men det er ved å spørre en lærer, og du viste tidlig at du hadde godt vett.
.
.
Som storesøster og selverklært sjef over småsøsken var jeg nok litt vel tøff med deg i blant. Jeg tror ikke du var mer enn to – tre år da jeg trua deg . . .
.
.
. . . men du måtte nok se hjemover for å finne en som holdt mål. I NN møtte du din overmann. Han har roet deg ned mange hakk, og vi ser en ny og mykere side av deg.
.
.
. . . også si at listen viser den humoristiske siden deres, og humor er en viktig ting i hverdagen.
.
.
Det er tydelig at dere trives i hverandres selskap tross ulikheter og meningsutvekslinger. Det er ofte et spørsmål om holdning. Hold den positiv til hverandre og verden rundt dere.
.
.
Er man sammen om gleder og sorger blir livet så mye mer interessant og lett å leve. Men husk at i et forhold trenger man også i blant litt skylapper og dårlig hørsel.
.
.
Til slutt vil jeg bare få ønske dere begge lykke til og utbringe en skål for brudeparet.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt