Bryllup - Til brudepar - Til brudepar fra søsken - Til min kjære storesøster
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Til min kjære storesøster

tid for talen

Talen er på 863 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 47 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Lillesøster holder tale til sin storesøster. Mange fine ord og en kjempegod tale du kan ta utgangspunkt fra.[brud], du har bestandig vært en omtenksom og god storesøster. Det er jo såpass stor aldersforskjell på oss, at vi lenge var litt på hver vår planet, men det er jo slikt som jevner seg ut med åra.
.
.
Jeg studerte til minste detalj hvordan dere kledde dere og hvordan det skulle sminkes, og gledet meg veldig til jeg ble så stor at jeg også kunne begynne å spjåke meg litt.
.
.
Det er utenkelig å være i nærheten uten å stikke innom. Og det er like hyggelig hver gang. En føler seg veldig velkommen når en kommer til deg!
.
.
Du er i tillegg til å være en intelligent dame også ganske så sporty. Du trener mye og elsker fjellet og fjellturer. Da er ungene ofte med og de kommer hjem slitne og blide som små soler.
.
.
Nå får du bare litt hetta hvis et bilde henger skjevt, og ikke full panikk, så det er tegn som tyder på at du kanskje har lært å slappe litt mer av.
.
.
[brud], du er så vakker i dag så det er ikke til å undres over at [brudgom] sitter ved siden av deg og ser veldig fornøyd ut. Så har han da også fått seg et unikum av en kone i dag.
.
.
Jeg er veldig glad for at det var [brudgom] du valgte som ektemann, [brud]. Han er også passe sta for deg, og det trengs, for du trenger en med litt bein i nesa, ellers hadde han blitt fort overkjørt.
.
.
Jeg vil få ønske dere begge to all mulig lykke i fremtiden, og håper at, ikke bare denne kvelden, men mange, mange flere i fremtiden vil bli minneverdige.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt