Jubileum 30/40 år - Jubileumstale 40 år - Ungdommens alderdom
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Ungdommens alderdom

tid for talen

Talen er på 919 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 5 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

En veldig god tale fra samboer til mann. Inneholder mange fine poenger og artige vendinger.Da jeg satte meg ned for å skrive tale til deg var det to ting som slo meg. Først og fremst at det er jeg som skal holde tale for deg. Hvem ville trodd det for . . .
.
.
Jeg kan vel innrømme at det er med en viss skadefryd for meg at du runder 40. . . Du har en ting mindre å mobbe meg for, og du er faktisk nå det som kalles . . .
.
.
Og med alderen forandrer alle seg litt. Og alderen preger gjerne handlingene. Du begynner helt klart å bli gammel når du av to onder velger det som gjør at du kommer tidligst hjem.

Men det er da håp! Det sies at 40 årene er ungdommens alderdom. Det betyr at du er ferdig med forretten, og er midt i hovedretten, men Desserten venter!
.
.
Du er raus og godhjertet, ærlig, hjelpsom og viljesterk. Du har en besluttsomhet som savnet sidestykke, det er aldri langt fra ord til handling.
.
.
Du er alltid der hvis jeg trenger deg. Du stiller opp når det trengs . . .
.
.
Konkurranseinstinktet ditt er velkjent, heldigvis har ikke jeg det samme, da hadde det nok spøkt litt for husfreden! Du er ganske så nysgjerrig, og jeg må nok si at du har mye barn i deg enda.
.
.
. . . husk at jeg er eldst, så det er jeg som bestemmer!

Gratulerer med dagen, kjæresten min!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt