Jubileum 30/40 år - Jubileumstale 40 år - Du er som haren
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Du er som haren

tid for talen

Talen er på 533 ord.
Fremføringen tar ca. 2 minutter og 57 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

En god tale med mye bilder og metaforer. Artige vendinger og strofer.Kjære NN, jeg vil få lov å si noen ord til deg i anledning din 40 års dag.

Jeg har nå faktisk kjent deg halve livet ditt og det er nesten utrolig! Synes ikke det er lenge siden vi traff hverandre . . .
.
.
. . .ungdommelig utseende og fremtoning, blandet med en voksen kvinnes kunnskap og sikkerhet. En helt uimotståelig kombinasjon! Legg da også til et tempo. . .
.
.
Du, som haren, dansende og hoppende foran, og jeg strevende etter med tunga slepende nesten etter bakken. Eneste forskjellen er at i denne fabelen . . .
.
.
Men selv om mye har skjedd i verden rundt deg så er en ting uforandret; Du er en fantastisk person som vi alle setter stor pris på.
.
.
. . .og helt mislykket vil jeg tro det blir hvis jeg sier at du skinner som gulltannen til en pirat. Men du får bære over med meg i min utilstrekkelige hyllest til deg.
.
.
. . . den vakreste kvinnen jeg noen gang har møtt og jeg håper at jeg om 40 år også kan stå her som nå og heve glasset til ære for deg.

Gratulerer med dagen
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt