Jubileum 50 år - Til kone fra ektefelle - Hva har skjedd...
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Hva har skjedd...

tid for talen

Talen er på 827 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 35 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

En god tale til din kone! Mange fine momenter og artige betraktninger.Kjære NN. Jeg vil gjerne få si noen ord til deg på din store dag.
.
.
. . . ditt liv kjente jeg deg ikke så det blir ikke så lett. Men etter litt forskning fant jeg ut en ting i alle fall. Det ble liksom ikke helt fart over sakene før du ble født.
Hør hva som skjedde bare de første 10 årene etter du ble født:

Da du var ett år ble Sputnik 1 skutt ut i verdensrommet
Da du var to kom frisbeen på markedet
Da du var tre fant en danske opp legoklossene . . .
.
.
. . . gjennom årene har det skiftet fasong og farge mange ganger, men selv om du er vakker uansett frisyre så må jeg nok si at jeg synes det var ekstra pent. Figuren har du i alle . . .
.
.
Da ungene ble større, jeg mer hjemme, og du kunne få et pusterom inni mellom så begynte du på skolen. Er det noe rart jeg er stolt av å ha deg som kona mi?
.
.
Det kan skape lyn og torden i de ellers så rolige brungrønne øynene, og da gjelder det å skride til verket fort som f... ort.
.
.
. . . deg har vært gode og harmoniske år, noen skjær i sjøen har det jo selvfølgelig vært, men det gode har seiret. Ungene har ikke gitt oss store sorger og vi har . . .
.
.
. . . har jeg min helt egne takt, som veldig få finner logisk sammenhengende med musikken. Så i stedet vil jeg be alle reise seg og utbringe en skål for kvinnen i mitt liv.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt