Jubileum 50 år - Fra søsken - Du er en ENER!
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Du er en ENER!

tid for talen

Talen er på 1202 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 40 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Kjempfin tale til bror. Inneholder mange gode elementer og historier.Ja, [jubilant], du er kanskje ikke spesielt happy for at jeg drar frem dette med alderen, men det er nå på grunn av fødselsdagen din at vi er samlet her da. Som alltid er jeg og [navn] glad for å få være sammen med deg, og ekstra hyggelig er det å kunne feire din 50-årsdag i dag
.
.
Jeg må jo fortelle litt om deg, [jubilant], og hva du var opptatt av og drev med i barne- og ungdomsårene. Det er jo liksom ingen vits i å bare reise seg opp og si ”GRATULERER med dagen!” Det skapes ikke assosiasjoner og gode minner ut i fra det, så her følger et lite resymè om deg slik vi opplever deg.
.
.
. . . er jammen ikke småtterier, [jubilant], hva du har klart å oppnå i din karriere, og så arbeidsom og ærekjær som du er, så fortjener du alt god! Du jobber som en tyrk, så den arbeidsgiver som har deg i sin stall, er heldig!
.
.
. . . simpelthen bare tryller fram de utroligste retter. Ikke bare smaker det godt, men det er også et syn for øyet! Det er ikke lett å forbli slank når man lager så herlig mat som det du gjør, så litt kan det nok sees på pondusen din . . .
.
.
Kamera og kikkert er en selvfølge for deg å ta med på tur, men, like viktig er det også med pannekakerøre, primus og annen smakfull bålmat. Det er ikke få av oss som har latt seg imponere av hva tursekken din kan inneholde. Her er ikke mye svett brunost.
.
.
[jubilant], du ER en ENER!!!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt