Jubileum 50 år - Til mann fra ektefelle - Nå er du ikke i førtiåra lenger
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Nå er du ikke i førtiåra lenger

tid for talen

Talen er på 802 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 25 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Mange fine ord fra samboer til sin fotballgale mann.[jubilant] du er en flott mann som jeg setter stor pris på. Jeg traff deg for syv år siden, da min venninne mer eller mindre tvang med ut på byen.
.
.
Du er lett å bli kjent med og lett å bli glad i, og jeg falt for deg med dunder og brak. Og jeg håper du ikke er i tvil om at jeg er veldig glad i deg fortsatt.
.
.
En annen god egenskap du har er at du er veldig inkluderende. Du bryr deg om mennesker, og har stor respekt for alle uansett sosial status og ytre glans. Det er en flott egenskap synes jeg i vår overfladiske verden.
.
.
Og ser vi for en gang skyld bort fra lommetennis, er fotball faktisk verdens mest populære idrett. Nå er det jo sunt med sport, men jeg leste her en dag at det kunne slite veldig på kroppens organer, hodet inkludert.
.
.
Vel, nå er du ikke i førtiåra lenger du heller, men jeg kan berolige deg med at det er ikke så skummelt å passere femti som en skulle tro.
.
.
Men i kveld skal vi ikke tenke på morgendagen, men slå ut håret og ha det gøy! Jeg håper at du får en hyggelig kveld og en fest det blir artig å se tilbake på. Vi har alle hatt mye moro med å lage i stand denne festen for deg og vi håper at alle som er her gjør sitt for at du får en morsom feiring.
.
.
Men nå må jeg minne meg på en tanke jeg hadde da jeg satte med ned for å skrive denne talen.
.
.
Gratulerer med 50 års dagen [jubilant]. SKÅL!

Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Jobbsøknad
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt