Jubileum 60 + år - Jubileumstale 60 år - Ukuelig optimist
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Ukuelig optimist

tid for talen

Talen er på 936 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 11 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

En tale fra datter til far. Rørende med mange historier fra fortid.. . . og nå har jeg endelig anledning til å få sagt noen ord uten at du avbryter meg. Her og nå kan du bare høre etter. Det kommer ingen telefon fra en eller . . .
.
.
. . . feire din 60årsdag er bare begynnelsen! Jeg gleder meg til fortsettelsen! Du har selv sagt at du skal slå Elizabeth Taylor i antall ekteskap, så det er godt du skal bli gammel. Du har ennå seks igjen. . .
.
.
. . . kastet meg i armene dine hver gang du kom for å hente meg. Bortsett fra en gang. Du hadde tatt skjegget! Jeg bråstoppet i trappen og hylte; dette var ikke min pappa!
.
.
Alle som kjenner deg vet at livet ikke alltid har smilt like mye til deg. Men som den ukuelige optimisten du er, og alltid har vært, har du smilt tilbake.
.
.
Etter hvert har jeg forstått mer av din måte å tenke på, og fått mer sansen for filosofien din. For det er ikke det samme som å bli handlingslammet, det er en måte å takle ting på.
.
.
. . . vet at jeg er veldig takknemlig for det, og jeg vet at du alltid stiller opp hvis jeg trenger det. Det er en god ting å vite.
.
.
Kjære pappa, nå vet du jo at det er deg jeg snakker til. Jeg er utrolig glad i deg, og veldig stolt av deg, og ikke minst ser jeg veldig opp til deg. Gratulerer med dagen!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt