Jubileum 60 + år - Jubileumstale 60 år - Hyldningstale
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Hyldningstale

tid for talen

Talen er på 1658 ord.
Fremføringen tar ca. 9 minutter og 11 sekunder   


198,-

Informasjon om talen:

Fantastisk bra tale fra jubilantens barn. Utrolig herlige ord til en fantastisk pappa. Humor, alvor og oppriktighet preger denne. En virkelig ener.Som de praktbarna vi er så må det jo holdes en hyldningstale til deg på din store dag.
Det er i seg selv ikke så vanskelig, for om deg er det faktisk veldig mye pent å si. Du er det som kalles en kjernekar i ordet rette forstand.
.
.
Det blir ofte fokusert på viktigheten av å ha mor til stedet, og det er jo også viktig. Men fars betydning i barnas liv er også av vesentlig betydning.
.
.
Det viktigste jeg har lært av deg er vel viktigheten av å ha gode verdier i livet og det å sette pris på det jeg har.
.
.
Syns vi er så heldige som har fått smake akkurat det, og oppleve akkurat den gleden det var å komme til den bekken. En ting er sikkert . . .
.
.
Du er virkelig pappaen som kan alt! Du ser bare utfordringer ikke problemer, og du finner alltid ut av ting.
.
.
Det rammer syn, hørsel (–JEG SA HØRSEL FAR!) , hukommelse, avstandsbedømmelse og svikt i muskler og skjellett. Skulle dette stemme vil det si at du nå er en halvblind . . .
.
.
. . . kona ristet oppgitt på hodet og sa; Jens dette var vel og bra det, men du er jo ikke sivil betjent, du er senil dement.
.
.
De gode rådene som var så plagsomme å høre på når jeg var liten klarer jeg meg ikke uten i dag. Du har et godt hode og et stort hjerte.
.
.
Tusen takk for at du tok oss alle med hit til smilets land, og jeg håper du også får en ferie og en feiring som du vil ha glede av å tenke tilbake på.

Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt