Jubileum 60 + år - Jubileumstale 60 år - Mor er unik
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Mor er unik

tid for talen

Talen er på 891 ord.
Fremføringen tar ca. 4 minutter og 56 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

En knallfin tale fra barn til mor som ikke virker som 60 i det hele tatt. Artig, med fine momenter.Jeg vil gjerne få si noen ord til deg i anledning din fødselsdag. Det å fylle rundt tall blir liksom mer og mer høytidelig for hvert 10 år som passeres.
.
.
Vi vet jo at du har hatt ditt å stri med gjennom mange år, men tross dette er det alltid plass og tid til andre. Noe både familie og venner setter stor pris på.
.
.
Uansett hvor gamle vi blir etter hvert vi også, så er det nå rart med det. Mamma er og blir mamma. Hun står fortsatt klar til å trøste og sette på plaster, selv om våre fall i dag kanskje arter seg litt annerledes enn da vi var unger.
.
.
Du er veldig glad i å reise og vi har vært på mange flotte turer. Camping med masse gode minner, ferie på hytta der du var stort sett alene med oss pluss alle som kom innom.
.
.
Du derimot liker deg best som nomade når du ferierer og bobilen blir flittig brukt. Foreløpig rundt om kring i vårt vakre land, men har hørt at dere også har planer om å legge resten av Europa for føttene etter hvert.
.
.
Så derfor lurer vi, den unge kjekke generasjonen på, hvor er gammelkjerringsveisen? Frakkeforkle og utslitte subbetøfler? Hvor blir det av det forvirrede blikket og usammenhengende forklaringene på hvor brillene ligger?
.
.
Jeg er veldig glad for, og veldig stolte av, å ha deg som mamma. Og alle som er her for å feire deg reiser seg så gjerne og utbringer en skål for deg.


Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
CV-Hjelpen
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt