Jubileum 60 + år - Jubileumstale 70 år - En utrolig kollega
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: En utrolig kollega

tid for talen

Talen er på 1045 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 47 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

En fin avslutningstale til en jubilant fra kollegaer.Hva skal vi gjøre uten deg? Utrolig egoistisk av oss, men vi skulle ønske du kunne fortsette her i mange år til. Men hvem har vel fortjent bedre enn deg å få litt bedre tid, og vi unner deg lange late dager i fremtiden.
.
.
Sakte men sikkert har vi gått fra å være to enheter som har sittet i hvert vårt hjørne til å bli en enhet som samarbeider og føler fellesskap med hverandre. Det har vært godt for en soneleder når økonomien i sona har rast som verst.
.
.
Den viste seg å bli ganske dyr etter hvert, men da vi ønsket å bytte den ut med en råkjekk mannlig massør, selvfølgelig pga lavere kostnader, vendte du det døve øret til.
.
.
Du er både flott, elegant og sprek, og selv om mange av oss er noen tiår yngre så ser vi med misunnelse på hele fremtoningen.
.
.
Det er med en viss grad av lettelse vi kan slå fast at du ikke er helt feilfri selv om det ikke er langt unna.
.
.
Du holder et tempo som er imponerende. Imponert er derimot ikke politiet da du kommer råkjørende forbi radarkontrollen. Men det er typisk deg, full fart med det meste!
.
.
Vi har prøvd å spørre deg ut ang dette i lang tid. Men når det gjelder dette temaet har du vært en mester til å sno deg unna. Til slutt spurte jeg deg rett ut og fikk ganske kontant til svar.
.
.
På vegne av alle oss her vil jeg gratulere deg så mye med dagen og ikke minst takke deg for alt du har gitt oss gjennom mange år.

Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt