Konfirmasjonstale fra fadder / gudfar / onkel og tante - Konfirmasjonstale fra fadder / gudfar / onkel og tante - Kunnskap og vett
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Kunnskap og vett

tid for talen

Talen er på 415 ord.
Fremføringen tar ca. 2 minutter og 16 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Innholdsrik tale fra fadder. Passer utmerket til deg som vil si det meste uten å måtte prate for mye.Som tante fikk jeg den store ære å være din fadder for 15 år siden. Og det er min glede i dag å kunne få si noen ord til deg på din konfirmasjonsdag.
.
.
Nå er du etter gammel tradisjon blitt voksen og skal ønskes velkommen inn i de voksnes rekker med seremoni, fest og gaver. Mye har forandret seg siden . . .
.
.
Og selv om vi to beklageligvis ikke har hatt så mye kontakt oppover årene, så kan jeg se at du har vokst opp til å bli en flott ung mann.
.
.
At alle her ønsker deg til lykke med dagen, og at de håper du får en strålende fremtid, er ikke vanskelig å se. Du har bordet fullt av flotte presanger, og telegram med gode hilsener på veien videre.
.
.
Livet er tøft noen ganger og det byr på motstand, men det er også det som gjør at vi setter så meget mer pris på de gode dagene, fremgang og seier.
.
.
For med mye kunnskap og vett kan mange av de sorger vi selv påfører oss unngås.
.
.
Til lykke med dagen og fremtiden NN
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt