Konfirmasjonstale fra fadder / gudfar / onkel og tante - Konfirmasjonstale fra fadder / gudfar / onkel og tante - Mitt herlige barnebarn
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Mitt herlige barnebarn

tid for talen

Talen er på 952 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 49 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

En super tale fra konfirmantens tante. Oppriktig glad for all tid de har kunnet ha sammen.Du kom til verden i [årstall] og ble øyeblikkelig familiens midtpunkt. Mormor og jeg gledet oss stort over nyheten og tok første buss til by’n for å se familiens nye prins.
.
.
Jeg hadde også en godteskuff på kjøkkenet som var veldig populær. Og tante sa aldri nei. Kanskje ikke like fornuftig bestandig å ødelegge appetitten med godis . . .
.
.
Du elsker alt som har med fart å gjøre både på land og til vanns. Og du er en veldig sterk og fysikk gutt. Men jeg tror nok at halve poenget er at det skal dure.
.
.
Du har brukt mange timer i sandkassa sammen med dem. Der var det bygging av vei og andre prosjekter på gang. Ja, for det er alltid et prosjekt på gang.
.
.
[konfirmant], du har vokst opp til å bli en kjekk og grei gutt. Du har draget på damene, men der er det en ting du må huske på. Tante har, og vil ha, et ord med i laget når det gjelder valg av damer. Bare det beste er godt nok.
.
.
Vær til stede i livet ditt. Lev livet i dag og ikke utsett ting til i morgen. Ta godt vare på vennene dine og være åpne for nye vennskap. Og husk at det er ofte de små ting i livet som gir størst lykke.
.
.
Gratulerer med dagen.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt