Konfirmasjonstale fra fadder / gudfar / onkel og tante - Konfirmasjonstale fra fadder / gudfar / onkel og tante - Ivrig gutt som oppnår det meste
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Ivrig gutt som oppnår det meste

tid for talen

Talen er på 652 ord.
Fremføringen tar ca. 3 minutter og 37 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Dette er en fin generell tale som kan brukes om man vil si konfirmanten noen fine ord på veien.Det er en overgang fra barn til voksen. Nå skal du snart ut i verden på egen hånd og skape ditt eget liv. Heldigvis, for mor og far, er det en stund til ennå.
.
.
Da du ble født var du uten tvil en veldig velkommen liten pjokk, men vakker var du ikke! Det hadde blitt for lite næring så du var skrukkete som et lite troll.
.
.
Sommerstid tar båten din mye av din tid. Da farter du rundt med venner. Helst damer, da selvfølgelig. Og stereoanlegget i båten skal da stå på full guffe for å få den riktige effekten.
.
.
Du er en gutt som gjennomfører det du setter deg i hodet, og du gjennomfører det veldig bra også.
.
.
Du er heldig som har en stor familie som er glad i deg og vil deg alt vel. Husk på at vi er her for deg alle sammen også i fremtiden, da du skal ut i verden på egenhånd.
.
.
Jeg håper du får et innholdsrikt liv og at du tilegner deg kunnskap og erfaring i alt du gjør. For med mye kunnskap og vett kan mange av de sorger vi selv påfører oss unngås.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt