Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - En del av ditt liv
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: En del av ditt liv

tid for talen

Talen er på 903 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter   


179,-

Informasjon om talen:

Fin tale fra mamma til datter. Gode ord og takk for gode minner.Tenk at det er snart 15 år siden du ble født! Jeg husker det godt, jeg gikk jo flere uker over tiden, før du endelig fant det for godt å komme til verden.
.
.
Du var en aktiv liten jente. Det var full fart og lite søvn, du sov ikke en hel natt før du var 4 år! ”Mamma sove din seng” ropte du og det var ikke så lett å la deg ligge, da . . .
.
.
Det var noe med en lampe, og det endte med at du var den eneste som fikk kjeft selv om alle hadde vært med på det som skjedde. Det har i alle fall satt seg fast i minnet . . .
.
.
Da du ble eldre og begynte på skolen, var det akkurat det samme. Og du fryser fremdeles mer enn de fleste jeg kjenner.
.
.
Til slutt overtalte du meg og det er jeg veldig glad for nå. For du forandret deg veldig da du byttet skole, og ble igjen en skikkelig gladjente.
.
.
Men det er nok riding som ligger ditt hjerte nærmest. Du har gått flere kurs og ridd både i…et år siden falt du av hesten og siden har du ikke ridd.
.
.
Vi snakker om mye, og jeg får ta del i ditt liv, enten du synes det er lett eller vanskelig. Jeg skjønner at du må ha noen hemmeligheter, mamma skal jo ikke vite alt!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt