Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Gutter vil alltid være gutter
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Gutter vil alltid være gutter

tid for talen

Talen er på 563 ord.
Fremføringen tar ca. 3 minutter og 8 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Konfirmantens foreldre ønsker alt godt videre i livet.Ja, nå tenker jeg du har gruet deg litt. For nå er det meningen at jeg skal fortelle om alle de rare tingene du har funnet på opp gjennom årene.
.
.
Men du klarer å være en sosial gutt likevel, og sammen med NN har du det flott. Selv om dere sikkert finner på en masse vi ikke vet noe om, da . . .
.
.
Du er nok mest fornøyd med at han i likhet med deg er glad i all slags spill. I fellesskap har dere fylt huset med spillmaskiner av alle typer. Gutter vil vel alltid være gutter.
.
.
Du er vant til store monstere på skjermen. Der du skal sloss for å redde verden. Derfor er det litt morsomt at verdens befrier syns det er fryktelig skummelt med en liten fisk som spreller på kroken.
.
.
Du har et godt forhold til besteforeldrene på begge sider og besøker alle jevnlig. Der koser du deg, og det er godt å se.
.
.
Du tok et viktig valg da du bestemte at du ville konfirmere deg. Etter hvert som du blir eldre kommer det stadig flere og større valg. Vi håper og tror at vi har bidratt til å gi deg sunne verdier og at du vet hva som er rett og galt.
.
.
Gratulerer med dagen!
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt