Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Litt voksen - Litt barn
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Litt voksen - Litt barn

tid for talen

Talen er på 1150 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 23 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Super tale til konfirmant fra foreldre. Masse skryt og mange gode minner fra barndommenJa, nå er dagen kommet, nå er du voksen. I alle fall var det sånn man så på det for noen år siden. Men du er nok som de fleste andre på din alder litt voksen og litt barn.
.
.
Når været var dårlig gikk alle barna og ventet på at det skulle bli spisetid sånn at de kunne få være inne, bortsett fra deg, for du ville være ute uansett.
.
.
Du har et imponerende pågangsmot, så det er ikke få ganger vi har slappet av i solveggen og spist lunsj mens du har tatt heisen og kjørt mer.
.
.
Som familie har vi alltid gjort mange ting sammen. Vi har fremdeles pepperkakebaking før jul, og du er med. Gjennom din interesse har også vi foreldre blitt engasjert med verv i klubben.
.
.
Du gir deg aldri når du først har begynt med noe. Dette er noe du har etter pappa, det sier i alle fall mamma… Du er fleksibel, men nøye på ting og har du først bestemt . . .
.
.
Senere er det jeg som har vært mest med, men vi har også reist alle tre. Vi tilbringer mye tid sammen, og det er en glede for oss foreldre å ha en sønn som faktisk vil akkurat det.
.
.
Akkurat nå ligger hele verden for dine føtter. Tenk godt gjennom de store tingene. Men du må ikke glemme å leve underveis. Og husk; uansett hva du gjør vil vi være like stolte av deg. Du er en flott gutt, og vi er alle sammen utrolig glade i deg.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt