Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Gode sosiale egenskaper
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Gode sosiale egenskaper

tid for talen

Talen er på 1004 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 34 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Kjempefin tale som har med det meste. Historier og lykkeønskningerVi har en flott jente som i dag ble konfirmert, og tradisjonen tro feirer vi deg med fest og presanger. Nå er du iflg. alle sedvaner trått inn i de voksnes rekker.
.
.
Du er en omsorgsfull person, snill og tålmodig. Du måtte vente lenge på søsken og du ble hele 11 år før lillebror kom. Da hadde du ønsket deg et søsken i mange år . . .
.
.
Du spurte frøken om hvorfor han derre Gud ikke ga noe respons og fikk til svar at noen ganger sa han ja, noen ganger nei og veldig ofte sa han vent.
.
.
Jeg vet at selv om du ikke var så overbegeistret over å trille tur og skifte drittbleier da han var mindre, og at han driver deg fra vettet da han roter i sakene dine, eller vekker deg tidlig på en fridag . . .
.
.
Du har alltid hatt lett for å få venner. Du er en utreget ledertype, og viste deg fort å være real og inkluderende. Du er også lojal og kan holde på en hemmelighet, og det er viktige sosiale egenskaper . . .
.
.
Sammen med meg så går det mer i trolldeig, sying, lage dukker osv. Du er veldig dyktig med farger, og det ser vi ikke minst i oppsatsene du lager av tørkede blomster og lignende.
.
.
Du kan være sjenert i enkelte situasjoner men er stort sett åpen og pratsom.
Humøret går litt opp og ned som sur melk i en kattunge, men det er vel slik det skal være.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt