Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til jente - NM i shopping
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: NM i shopping

tid for talen

Talen er på 1044 ord.
Fremføringen tar ca. 5 minutter og 47 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Bra tale fra mamma til konfirmanten. Mange lovord og ønske om alt det beste.I dag er du konfirmant og vi feirer deg som seg hør og bør med seremoni, fest og presanger. Det er med stor stolthet og litt vemod jeg ser på deg i dag.
.
.
Du har vokst opp til å bli ei flott jente. Du er snill og omsorgsfull, spesielt mot NN, og du stiller opp og er en flink barnepike for henne. Og selv om dere krangler . . .
.
.
Du brukte mye tid på å luske rundt og spionere da hun hadde venner på besøk, og det var spennende med sminking og forberedelser til fest.
.
.
Du har helt klart NM i shopping. Har du litt penger MÅ de bare brukes med en gang. Da først og fremst til klær, men også gjerne en tur til frisøren for å for eksempel skjøte på håret, eller ta en hudpleietime.
.
.
Etter at mamma og pappa ble skilt så har du blitt en selvstendig jente. Du tok tidlig ansvar for deg selv og har full oversikt over klær og pakking. Det blir jo en del styr med flytting frem og tilbake mellom meg og pappa hver uke, men du klarer alt veldig fint.
.
.
For det ligger også der og venter. Jeg håper du får et innholdsrikt liv, at du tilegner deg kunnskap og erfaring i alt du gjør. For med mye kunnskap og godt vett kan mange av de sorger vi påfører oss selv unngås.
.
.
Når du ser bort på gavebordet og leser telegrammene du har fått i dag, ser du at du er en usedvanlig heldig jente! Du har mange, mange som er glad i deg, og som ønsker deg alt godt i fremtiden.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt