Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Empati
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Empati

tid for talen

Talen er på 1198 ord.
Fremføringen tar ca. 6 minutter og 38 sekunder   


179,-

Informasjon om talen:

Knallfin tale fra foreldre. Inneholder masse historier og hendelser. En vinner!Nå er du etter gammel tradisjon blitt voksen og skal ønskes velkommen inn i de voksnes rekker med seremoni, fest og gaver. Mye har forandret seg siden . . .
.
.
At alle her ønsker deg til lykke med dagen, og at de håper du får en strålende fremtid, er ikke vanskelig å se. Du har bordet fullt av flotte presanger, og telegram med gode hilsener på veien videre.
.
.
De har mye livsvisdom å dele med andre og du har lyttet og fått med deg mye god ballast derfra. Læreren din påpekte første skoleåret ditt at du satt inne med…
.
.
. . . og du satt stille foran tv-en og så en hel fotballkamp mens de andre ungene lekte. Så den interessen startet tidlig. Nå går det mest i downhill sykling og innebandy.
.
.
En bedre egenskap for oss rundt deg er det da at du alltid har hatt stor medfølelse for mennesker og dyr. En gang da du var nesten tre år satt vi å spiste frokost . . .
.
.
. . . kan vel nå for tiden være en prøvelse for storebror, og han har mange oppfinnsomme måter å erte deg på, men jeg vet at han ser opp til deg og at dere er glade i hverandre selv om det går en kule varmt i blant.
.
.
Du har fått mye skryt både for det faglige og dine sosiale evner. Vi er rett og slett veldig stolte av deg.
.
.
Du er heldig som har en stor familie som er glad i deg og vil deg alt vel. Husk på at vi er her for deg alle sammen også i fremtiden, da du skal ut i verden på egenhånd
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt