Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Konfirmasjonstale fra mor og far - Til gutt - Motgang
Ferdige taler til bryllup, konfirmasjon, jubileum m.m.

 Tittel: Motgang

tid for talen

Talen er på 680 ord.
Fremføringen tar ca. 3 minutter og 46 sekunder   


129,-

Informasjon om talen:

Fin tale fra far på konfirmasjonsdagen. Innholdsrik og litt trist da mor har godt bort.Nå er du etter gammel tradisjon blitt voksen og skal ønskes velkommen inn i de voksnes rekker med seremoni, fest og gaver
.
.
At alle her ønsker deg til lykke med dagen, og at de håper du får en strålende fremtid, er ikke vanskelig å se. Du har bordet fullt av flotte presanger, og telegram med gode hilsener på veien videre.
.
.
Det var hardt for oss alle sammen da mor døde, men sammen har vi kommet oss gjennom dagene, og vi har vært heldige som har hatt familie og venner som har støttet oss.
.
.
Jeg skulle nok ønske du la litt mer arbeid i leksene i stedet for alt arbeidet du legger i å kjøpe og selge spillere på dataspillene dine. Du er veldig skoleflink . . .
.
.
Livet er tøft noen ganger og det byr på motstand, men det er også det som gjør at vi setter så meget mer pris på de gode dagene, fremgang og seier. For det ligger også der og venter.
.
.
Jeg håper du får et innholdsrikt liv og at du tilegner deg kunnskap og erfaring i alt du gjør. For med mye kunnskap og vett kan mange av de sorger vi selv påfører oss unngås.
Tilbake til kategorien
Annonse festtaler
Tryggferdsel
Sanggalleriet
© www.skrivearkivet.no
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Utviklet av Websalg AS - Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt